Samenwerking

Bruin Aggregaten B.V. is gespecialiseerd in maatwerk. Onze sterkte is het bieden van oplossingen die optimaal voldoen aan de wensen van onze klanten. Wij moeten echter wel weten wat de klant wil. Daarom is voor ons een intensieve samenwerking met onze klanten van het grootste belang. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel BAT als haar klanten sterker staan door onze manier van samen-werken waarbij duidelijkheid, openheid en het behartigen van elkaars belangen centraal staan.

Samenwerking begint bij ons met een open en directe communicatie. Wij zitten net als u niet te wachten op lange communicatielijnen of vage uitspraken. Daarom hebt u bij ons altijd twee aanspreekpunten:

De accountmanager kan al uw vragen beantwoorden met betrekking tot algemene zaken zoals prijzen, levertijden, etc. Hij heeft direct inzicht in de planning, en kan zodoende snel en accuraat antwoorden.

De ontwerper van uw product neemt rechtstreeks contact met u op voor de uitwerking van de technische details. Eventueel komt hij ook bij u langs om de gebruiksomstandigheden met eigen ogen te kunnen zien. Zo weet hij precies waar hij bij het ontwerpen op moet letten, en hoe wij u de meeste meerwaarde kunnen bieden. Eventueel is het zelfs mogelijk dat u van ons de producttekeningen in beheer krijgt. Wanneer u uw product wilt wijzigen, wijzigt u ook onze tekeningen, en kunnen veranderingen zeer snel en foutloos worden doorgevoerd.

Ook naast lopende orders proberen wij optimaal contact te onderhouden met onze klanten. Wij houden onze klanten bijvoorbeeld steeds op de hoogte van levertijd- en kostprijsontwikkelingen. Daar tegenover voorzien onze klanten ons van informatie over trends in de vraag van hun klanten. Zo kunnen wij samen met onze klanten vroegtijdig anticiperen op veranderingen in de markt, waardoor we samen sterk staan.

Een derde punt wat wij belangrijk vinden bij samenwerking is het wederzijds respecteren van intellectuele eigendommen, ook wanneer het om niet gepatenteerde machines of onderdelen gaat. Vaak hebben wij in het verleden nieuwe klanten gehad die hun zorgen uitten over het uitbesteden van hun complete product. Bij BAT kunt u ervan verzekerd zijn dat wij uw product uitsluitend voor u bouwen, en dat wij er alles aan doen om uw intellectuele eigendommen te beschermen. Daar staat tegenover dat wij onze kosten voor de ontwikkeling van een product normaal gesproken verrekenen in de prijs van het product. Daarom waarderen wij het zeer wanneer u de door ons ontwikkelde producten niet elders laat kopiëren. Wanneer u deze mogelijkheid wel wenst, is dit echter te allen tijde bespreekbaar, tegen vergoeding van de ontwikkelingskosten.