Algemeen

Over onze kwaliteit

“De kwaliteit van een product is de mate waarin het voldoet aan de wensen van de klant”

Bij Bruin Aggregaten B.V. begrijpen we dat kwaliteit meer inhoudt dan sterkte en levensduur van het product. Ons product is meer dan staal met isolatie. Bij ons begint kwaliteit dan ook bij een prettige samenwerking, heldere communicatie en afspraken waar u op kunt rekenen. Vervolgens zorgen wij dat we samen met u tot een product komen dat optimaal aan uw wensen tegemoet komt, waardoor u en uw medewerkers elke dag van een stuk kwaliteit kunnen genieten.

Dit alles neemt natuurlijk niet weg dat wij bij Bruin Aggregaten B.V. wel onze eigen standaarden hanteren als het gaat om een stuk ouderwetse degelijkheid. Zo zijn onze producten standaard voorzien van:

  • 2 of 3 millimeter dikke staalplaat voor een robuuste constructie
  • Waar mogelijk sendzimir verzinkte plaat voor een lange levensduur
  • Kwalitatief hoogwaardige zijdeglans poedercoat lak, verkrijgbaar in elke RAL kleur, of indien gewenst in speciaal aangemaakte kleur en/of structuur
  • Adequate afscherming van alle gevaarlijke delen van het set
  • Uitgebreide kwaliteitscontrole van elke omkasting die onze werkplaats verlaat

Indien gewenst is het mogelijk uw set bij ons proef te draaien zodat hij direct ingezet kan worden. Mochten er ondanks onze strenge controles nog problemen optreden, dan kunt u bij onze garantieafdeling terecht voor een snelle en doeltreffende afhandeling. Ook in geval van schade kunt u bij ons altijd terecht voor reparaties en reserveonderdelen.