Specialisme

Geluiddemping is een specialistisch vakgebied. Over het algemeen wordt er heel vaak voor een specifieke toepassing een standaard omkasting uit het schap gepakt, die men dan aanpast, zodat het werktuig erin past. Vaak is dit de snelste en goedkoopste oplossing, maar op een aantal andere punten is dit verre van ideaal. Soms wordt er een frame gemaakt waar men een paar panelen en deuren in schroeft. Dit wordt dan verkocht als maatwerk. Bij BAT werken we anders.

Ons specialisme is het ontwikkelen en produceren van omkastingen die precies aan úw wensen voldoen. Bij ons kunt u terecht voor “standaard” omkastingen, zonder al teveel poespas, maar ook voor omkastingen voor complexe machines of voor omkastingen in een specifieke opstelling. In alle gevallen gaan we met u om de tafel, niet om te bepalen wat wij hebben, maar om te bepalen wat u nodig heeft.

Voor elk werktuig, en voor elke toepassing, is er eigenlijk maar één optimale balans tussen aspecten als koeling, geluidsniveau, afmetingen, gewicht, toegankelijkheid, levensduur en prijs. Dankzij onze jarenlange ervaring en door een intensieve samenwerking met onze klanten zijn wij in staat om voor vrijwel elk type werktuig snel en doeltreffend de juiste balans te vinden. Daarnaast bieden wij een groot aantal “standaard” opties die ervoor kunnen zorgen dat het product nóg beter aansluit bij uw wensen.