GEHO pompen

Sinds maart 2009 is BATrading B.V. uw partner voor de levering van de GEHO bronneringspompen in Nederland en België. Aan onze activiteiten van ontwikkeling en productie van de omkastingen is deze nieuwe activiteit toegevoegd. De GEHO zuigerpomp is al zo'n 50 jaar een begrip in de bronbemaling. Ongeëvenaarde kwaliteiten van de pomp met een maximaal vacuüm van 9,6 Mwk wordt al jaren gecombineerd met de kwaliteit van de BAT omkasting. Door nu de verkoop van deze GEHO pompen ook in eigen handen te nemen zorgt de sterke combinatie van GEHO met BAT voor maximale flexibiliteit  naar de gebruikers. Neem contact op voor de mogelijkheden die dit in uw situatie kan geven. Ook voor de originele onderdelen van de GEHO bronneringspompen bent u bij BAT aan het juiste adres. Klik hieronder op het GEHO logo om direct op "Mijn BAT" in te loggen.

BATrading B.V. is een geautoriseerd GEHO dealer. Klik op de afbeelding om direct op 'Mijn BAT' in te loggen!

 

 

Geschiedenis van de GEHO pomp

De geschiedenis van GEHO begint ca. een eeuw geleden. De basis wordt gelegd in 1916 als de familie Holthuis ‘Johan Hillen’s IJzergieterij en Machinefabriek’ koopt. De broers Rudolf en Joost maken gietwerk voor het moederbedrijf in Groningen. Door de economische crisis wordt besloten als aanvullend product pompen te produceren. De naam?:  GEHO, komt van GEbroeders HOlthuis . Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt de fabriek voor driekwart verwoest. Ook na die periode zijn het zware tijden. Maar dankzij de productie van het ‘bij-product’ waterpompen houden de gebroeders Holthuis het hoofd boven water.

Vanaf 1957, nadat het bedrijf in handen is gekomen van de zonen van de oprichters, Carol en Herman Holthuis, wordt in een oude fabriek in de avonduren de eerste zuigerpomp ontwikkeld: de GEHO ZD600. Deze zuigerpompen zijn vooral geschikt voor het verlagen van het grondwaterpeil, en door het grote succes van deze pompen vormt het de basis voor verdere groei. Deze pomp groeit uit tot een kwaliteitsproduct voor bronbemaling bij bouwprojecten in binnen- en buitenland. In 1959 wordt de eerste GEHO duplex zuigerpomp op de markt gebracht en vanaf dat moment worden er honderden pompen per jaar verkocht voor het tijdelijk verlagen van het grondwaterpeil.

 

Jaren 60

In 1963 zijn er twee belangrijke mijlpalen: De ijzergieterij wordt verkocht waardoor het bedrijf zich volledig richt op de ontwikkeling en de productie van de pompen. En vanaf 1963 is er de echte doorbraak van de GEHO bronneringspomp wegens de aanleg van het aardgasnet door Nederland. Er wordt midden jaren ’60 zo’n 10.000 km aardgasleiding in de grond gelegd, en bij de aanleg daarvan wordt door de aannemers bijna uitsluitend gebruik gemaakt van de GEHO bronbemalingspomp. Die dan ook uitstekend zijn kwaliteiten bewijst.

Separaat daarvan wordt er verder ontwikkeld en dat resulteert in de loop van 1965 in een vuilwaterpomp, de GEHO VP 100 in 4” uitvoering en de GEHO VP 150 in 6” uitvoering. Daardoor kan aan de bronbemalers een afgerond pakket worden aangeboden.

 

Jaren 70

In de jaren 70 wordt de in Nederland bewezen kwaliteit van de GEHO pomp ook verder in Europa benut bij de aanleg van aardgas- en oliepijpleidingen overal in West- en Oost-Europa.

Buitenlandse aannemers vertrouwen op de ervaring en betrouwbaarheid van het produkt.

 

Jaren 80                

Dankzij enorme inkomsten uit de olie-industrie voeren de Arabieren grootse bouwprojecten uit. Vooral eind jaren 70 en begin jaren 80 worden containers vol GEHO ZD-pompen verscheept naar het Midden Oosten. De technische ondersteuning en de goede kwaliteit van het Nederlandse produkt vormen de basis van deze succesvolle export

 

Jaren 90

De uitvoering van bouwprojecten in ‘waterland Holland’ vereist bijna altijd bemaling. De GEHO ZD pompen blijven dan ook het beeld bepalen in de bouw. De GEHO ZD pomp vindt ook zijn weg in een nieuwe toepassing: bodemsanering. Vaak maandenlang draaien de pompen om vervuilde percelen te reinigen.

 

Nieuwe tijden eisen aanpassing van het produkt. De GEHO ZD pomp wordt in een moderne, milieuvriendelijke uitvoering op de markt gebracht; de GEHO Econorm ZD. Onder meer voor geluidsarme bemaling in woonwijken. Voor de ontwikkeling en samenbouw van deze geluiddempende omkasting voor de GEHO ZD pomp wordt gebruik gemaakt van de kennis en kunde van de specialist in Geluiddempende kasten uit Twello: Bruin Aggregaten B.V.

 

Vanaf jaar 2000

Door de heftiger wordende concurrentie worden er hogere eisen gesteld aan de pompsets. De ontwikkeling van de GEHO Superstil is een doorbraak in geluiddemping. Er worden waarden gehaald die bij de officiële geluidmeting bij Aboma-Keboma tot het probleem leidt: het geluid van de pompset is op werkdagen niet te meten omdat het achtergrond geluid daarvoor op die tijden te hoog is. BAT zal ’s avonds terug moeten komen. Het geluidsniveau dat vastgesteld wordt is met de Lister Tr1 motor bepaald op slechts 43 dB(A) op 10 meter afstand. Dat komt neer op een Lwa waarde van 71 dB(A) en op de afstand 7 meter geeft dat een geluidsniveau van 46 dB(A). Deze ultieme resultaten worden bereikt door een aantal maatregelen en voorzieningen waarvan er voor twee specifieke oplossingen octrooien zijn aangevraagd en verkregen. Het eerste is een octrooi op de “motorhoed” of “theemuts” die zorgt voor extra demping van het geluid in de kop van de 1 cilinder dieselmotor. Het tweede octrooi wordt door BAT verkregen op de superstille uitlaatdemper die specifiek in staat is de “plof” in de uitlaat van een 1-cilinder motor te dempen. Tezamen met de andere geluiddempende voorzieningen in een kwaliteitskast van BAT zorgt dit voor het nog steeds ongeëvenaarde resultaat, een echte fluisterstille dieselpompset. Een ander aspect wat voor de gebruikers een grote meerwaarde is gebleken is het gewicht. Het is BAT gelukt om de gewichtstoename bij de superstille uitvoering heel beperkt te houden, waardoor de pomp, die zo’n 1675 kg weegt, nog prima door de autokranen van de bronbemalers gehesen kan worden en ook iets verder van de vrachtwagen af neergezet kan worden. Dit staat in schril contrast met de oplossingen van concurrenten die extra geluiddemping puur in veel dikker en extra materiaal zochten en daardoor  pompsets leverden die soms zwaarder waren dan 2500 kg. Zo blijkt dat de kwaliteitspomp GEHO voorzien van de BAT omkasting die eveneens van hoge kwaliteit is zich al jaren bewijst bij haar gebruikers. De meerwaarde die deze pompsets geven zorgt voor het dag in dag uit prettiger werken waardoor efficiency en effectiviteit van de gebruikers toenemen.

In 2005 worden echter besprekingen gevoerd over de distributie van de GEHO bronneringspomp in Nederland en België. Dit leidt tot een partnership met Eekels Pompen BV in Barendrecht, die begin 2006 met de verkoop start. Eekels is geen onbekende voor BAT, voor haar Hidrostal-, Varisco- en Betsy-pompsets heeft BAT de geluiddempende kasten ontwikkelt en al vele jaren geleverd.

De concurrentie wordt echter heviger als er ook een goedkope imitatie uit India op de markt wordt gezet. Kwalitatief zijn de verschillen zichtbaar en bij gebruik wordt dat nog verder onderstreept, maar het zet de concurrentieverhoudingen wel continue op scherp. Begin 2009 stopt Eekels met de verkoop van GEHO pompen en wordt deze taak door BAT zelf opgepakt om zo nog dichter bij de eindgebruikers te komen en de wensen en gebruikservaringen goed op te kunnen pikken. En dat is een flinke impulse voor de producent van de geluidsarme kasten. En voor de gebruikers is de meerwaarde dat de flexibele mogelijkheden van BAT in de productie ook de vele uiteenlopende wensen realiseerbaar maakt. Om de gebruikers goed te kunnen bedienen en de wensen goed te interpreteren wordt Peter van Hall aangesteld. Eind van het jaar 2009 wordt op de beurs in Gorinchem een nieuwe omkasting gepresenteerd: de BAT GEHO compact.

 

Impressies en specificaties van de verschillende standaard uitvoeringen:

 

 BAT zuigerpomp GEHO Super Stil

SUPER geluidgedempt: tot 46 dB(A) op 7 mtr.

Totaal gewicht slechts ca. 1675 kg droog

Goede bereikbaarheid van motor en pomp

Bewezen duurzame kwaliteit

Flexibel in opties en uitvoeringen

GEHO ZD600 ZD900 zuigerpomp bronbemalingspomp geluiddempende omkasting geluidskast geluidsarm

Deze BAT GEHO pompset, voorzien van de door de engineeringafdeling van BAT ontworpen omkasting, is een door en door beproefd concept. De Super Stille pompset is voorzien van diverse gepatenteerde onderdelen waardoor het geluid van een ongekend laag niveau is en deze nagenoeg overal probleemloos ingezet kan worden. Via de grote deuren zijn de meest essentiële onderdelen van de set toegankelijk en door het scharnierende dakdeel (Hatz uitvoering) of de extra deur in de kopse kant (Lister uitvoering) is het motorcompartiment prima te bereiken. Door het toepassen van uitsluitend kwaliteitsonderdelen staan de BAT pompsets garant voor jarenlang ‘pompplezier’.

POMP Pomp: GEHO ZD600     BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp 
    GEHO ZD900  
  Capaciteit: ZD 600 = 65 m3/h  
    ZD 900 = 95 m3/h  
  Vacuüm: 9,6 Mwk (max)  
  Fabricaat: Nederlands  
        Geho superstil Hatz uitvoering
AANDRIJVING Dieselmotor: Hatz 1D81Z Lister Tr1 (voorzien van klapdak met gasveer)
  Vermogen: 5,5 kW 5,5 kW

GEHO superstil Lister uitvoering zuigerpomp bronbemalingspomp bronneringspomp 

Geho superstil Lister uitvoering
  Fabricaat: Duits Engels
  BAT zuigerpomp GEHO Hatz Geluidsniveau geluidsnivo superstil bronbemalingspomp bronneringspomp               BAT zuigerpomp GEHO superstil Lister Geluidgedempt geluidsniveau bronbemalingspomp bronneringspomp  

(met deur aan kopse kant)

                      Geluidsniveau Hatz   Geluidsniveau Lister 
OMKASTING Geluid op 7 mtr: Hatz 49 dB(A) Lister  46 dB(A)
  Geluid op 10 mtr: Hatz 46 dB(A) Lister  43 dB(A)
  Gewicht: circa 1675 kg         BAT zuigerpomp GEHO superstil bronbemalingspomp bronneringspomp
  Afmetingen: ca. 2760 x 940 x 1220 mm.
  Aansluiting: 4” of 6” V-deel
  Brandstoftank: 180 ltr, vuldop buiten de kast (afsluitbaar)
  Materiaal: Sendz.verzinkt staalplaat, RVS kuipsloten
  Hijsoog: geïntegreerd  tankdop afsluitbaar
  Kleur:  poedercoating in iedere gewenste RAL kleur  
   

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp

Vuurverzinkte bovenbouw

en extra stootbalken

OPTIES         • Vuurverzinkte onderbak
  • Vuurverzinkte bovenbouw
  • Vuurverzinkte stapelhoeken
  • Vuurverzinkte panelen
  • Brandstoftank 300 liter
  • “Classic” brandstoftank ca. 150 liter
• Scharnieren op paneel

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp

Watermeter in de kast

 
  • Aansluiting Bauer koppeling, flenzen of andere wensen
• Extra stootbalken
• Digitale watermeter in de kast met automatische ontluchting
• Telemetrie met GPS plaatsbepaling, beveilinging etc.
• Flexibel in maatwerk: slede, trekoog of andere wensen

                                             Na inloggen kunt u het productblad als pdf downloaden:  Hier nu direct inloggen: GEHO login

 

 BAT zuigerpomp GEHO Classic

Prima geluidgedempt: tot 58 dB(A) op 7 mtr.

Totaal gewicht slechts ca. 1625 kg droog

Goede bereikbaarheid van motor en pomp

Bewezen duurzame kwaliteit

Flexibel in opties en uitvoeringen

GEHO ZD600 ZD900 zuigerpomp bronbemalingspomp geluiddempende omkasting geluidskast geluidsarm

Deze BAT zuigerpomp GEHO Classic, voorzien van de Classic omkasting van BAT, is een door en door beproefd concept. Via grote deuren zijn motor en pomp goed toegankelijk. Door het toepassen van kwaliteitsonderdelen staan BAT pompsets garant voor jarenlang ‘pompplezier’.

POMP Pomp: GEHO ZD600     BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp 
    GEHO ZD900  
  Capaciteit: ZD 600 = 65 m3/h  
    ZD 900 = 95 m3/h  
  Vacuüm: 9,6 Mwk (max)  
  Fabricaat: Nederlands  
       
AANDRIJVING Dieselmotor: Hatz 1D81Z Lister Tr1
  Vermogen: 5,5 kW 5,5 kW

 

Diverse uitvoeringen

uit voorraad leverbaar

  Fabricaat: Duits Engels
  BAT zuigerpomp GEHO Hatz Geluidsniveau geluidsnivo superstil bronbemalingspomp bronneringspomp plunjerpomp               BAT zuigerpomp GEHO plunjerpomp Lister Geluidgedempt geluidsniveau bronbemalingspomp bronneringspomp plunjer pomp  
                      Geluidsniveau Hatz   Geluidsniveau Lister 
OMKASTING Geluid op 7 mtr: Hatz 58 dB(A) Lister  63 dB(A)
  Geluid op 10 mtr: Hatz 55 dB(A) Lister  60 dB(A)       BAT zuigerpomp GEHO plunjerpomp bronbemalingspomp bronneringspomp
  Gewicht: circa 1625 kg  
  Afmetingen: ca. 2760 x 940 x 1220 mm.
  Aansluiting: 4” of 6” V-deel
  Brandstoftank: 150 ltr, vuldop achter afsluitbare deur
  Materiaal: Sendz.verzinkt staalplaat, RVS kuipsloten
  Hijsoog: geïntegreerd  tankdop achter
  Kleur:  poedercoating in iedere gewenste RAL kleur  afsluitbare deur
   

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp

Vuurverzinkte bovenbouw

en extra stootbalken

OPTIES         • Vuurverzinkte onderbak
  • Vuurverzinkte bovenbouw
  • Vuurverzinkte stapelhoeken
  • Vuurverzinkte panelen
  • Brandstoftank 300 liter
  • Pensloten in plaats van kuipsloten
• Scharnieren op paneel

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp

Watermeter in de kast

 
  • Aansluiting Bauer koppeling, flenzen of andere wensen
• Extra stootbalken
• Digitale watermeter in de kast met automatische ontluchting
• Telemetrie met GPS plaatsbepaling, beveilinging etc.
• Flexibel in maatwerk: slede, trekoog of andere wensen

                                             Na inloggen kunt u het productblad als pdf downloaden:  Hier nu direct inloggen: GEHO login

 

 BAT zuigerpomp GEHO Compact

Compacte afmetingen: 2,12 x 0,999 x 1,35 mtr

Totaal gewicht slechts ca. 1450 kg

Goede bereikbaarheid van motor en pomp

Stapelbaar met Electro Open en Electro Kast

Flexibel in opties en uitvoeringen

GEHO ZD600 ZD900 zuigerpomp bronbemalingspomp geluiddempende omkasting geluidskast geluidsarm compact plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen

Met gepaste trots presenteren wij u de gloednieuwe BAT GEHO COMPACT.  De compacte afmetingen, het lage gewicht geven deze pompset een logistieke voorsprong. Zowel in de breedte als naast elkaar en op elkaar gestapeld zijn prima mogelijk. Ondanks de compacte afmetingen zijn vele opties in deze kast mogelijk . Door het gebruik van kwaliteitsonderdelen staan BAT pompen garant voor jarenlang ‘pompplezier’.

POMP Pomp: GEHO ZD600     BAT GEHO Supercompact superstil zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen 
    GEHO ZD900  
  Capaciteit: ZD 600 = 65 m3/h  
    ZD 900 = 95 m3/h  
  Vacuüm: 9,6 Mwk (max)  
  Fabricaat: Nederlands  
       
AANDRIJVING Dieselmotor: Hatz 1D81Z (andere motoren op aanvraag)
  Vermogen: 5,5 kW                          BAT zuigerpomp geluidsniveau bronbemalingspomp zuigerpompen bronneringspomp bronbemalingspompen bronneringspompen plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen droogzuigpomp
  Fabricaat: Duits
                         
OMKASTING Geluid op 7 mtr: Hatz 51 dB(A)
  Geluid op 10 mtr: Hatz 48 dB(A)
  Gewicht: circa 1450 kg  
  Afmetingen: ca. 2120 x 999 x 1350 mm.

   BAT zuigerpomp geluidsniveau bronbemalingspomp zuigerpompen bronneringspomp bronbemalingspompen bronneringspompen plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen droogzuigpomp          

rooster in de zuigbuis        

  Aansluiting: 4” of 6” V-deel
  Brandstoftank: 180 ltr, vuldop achter afsluitbare deur
  Materiaal: Sendz.verzinkt staalplaat, RVS kuipsloten
  Kleur:  poedercoating in iedere gewenste RAL kleur
   

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp compact plunjer pomp plunjerpompen plunjer pompen plunjerpomp droogzuigpomp

OPTIES         • Vuurverzinkte onderbak
  • Vuurverzinkte bovenbouw
  • Vuurverzinkte stapelhoeken
  • Vuurverzinkte panelen
  • Pomp aftappunten
  • Pensloten in plaats van kuipsloten
  • Scharnieren op paneel
• Extra stootbalken ter bescherming van de kast

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp compact extra olietankje plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen plunjer pompen

extra olietankje past

prima in de ruime kast 

  • Aansluiting Bauer koppeling, flenzen of andere wensen
• Extra olietank met automatisch bijvullen van motorolie
• Digitale watermeter in de kast met automatische ontluchting
• Telemetrie met GPS plaatsbepaling, beveilinging etc.
• Flexibel in maatwerk: slede, trekoog of andere wensen

                                              Na inloggen kunt u het productblad als pdf downloaden:  Hier nu direct inloggen: GEHO login

 

 BAT zuigerpomp GEHO Open Electro

Als er elektrisch vermogen beschikbaar is

Stapelbaar met de Electro GEHO in kast

Scherpe prijs en korte levertijd

Bewezen duurzame kwaliteit

Flexibel in opties en uitvoeringen

GEHO ZD600 ZD900 zuigerpomp bronbemalingspomp geluiddempende omkasting geluidskast geluidsarm compact plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen

Deze BAT GEHO pompset, geplaatst op een robust gegalvaniseerd frame, is een door en door beproefde pomp.  Door het gebruik van uitsluitend kwaliteitsonderdelen staan de BAT pompsets garant voor jarenlang ‘pompplezier’.

POMP Pomp: GEHO ZD600     BAT GEHO Electro Open frame zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen 
    GEHO ZD900  
  Capaciteit: ZD 600 = 65 m3/h  
    ZD 900 = 95 m3/h  
  Vacuüm: 9,6 Mwk (max)  
  Fabricaat: Nederlands  
       
AANDRIJVING Electromotor: WEG (andere motoren op aanvraag)
  Vermogen: 5,5 kW                   
  Fabricaat: Amerikaans  
  Schakeling: Automatische ster-driehoek met automatisch fase-volgorde-relais 
  Isolatieklasse: IP 55    
                                BAT zuigerpomp geluidsniveau bronbemalingspomp zuigerpompen bronneringspomp bronbemalingspompen bronneringspompen plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen droogzuigpomp
OMKASTING Geluid op 7 mtr: Hatz 59 dB(A)
  Geluid op 10 mtr: Hatz 56 dB(A)
  Gewicht: circa 1120 kg  
  Afmetingen: ca. 2050 x 940 x 1150 mm.
  Aansluiting: 4” of 6” V-deel
  Materiaal: Verzinkt staal  
   

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp compact plunjer pomp plunjerpompen plunjer pompen plunjerpomp droogzuigpomp

OPTIES         • Andere schakeling, besturingskast, steker, aansluitingen e.d.
  • Aansluiting Bauer koppeling, flenzen of andere wensen
  • Extra stootbalken ter bescherming
  • Extra kabels etc.
  • Pomp gespoten in RAL kleur naar keuze
• Digitale watermeter binnen het frame met automatische ontluchting

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp compact extra olietankje plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen plunjer pompen

  • Telemetrie met GPS plaatsbepaling, beveilinging etc.
• Op afstand aan- en uitzetten van de pompset
• Peilbuismeting aansluitbaar (alarm-functie voor hoog water)
  • Set automatisch laten starten of stoppen door peilbuismeting
• Flexibel in maatwerk: slede, trekoog of andere wensen
• Wij denken graag met u mee . . .

                                              Na inloggen kunt u het productblad als pdf downloaden:  Hier nu direct inloggen: GEHO login

 

 BAT zuigerpomp GEHO Electro Kast

De geluidgedempte elektro: Echt onhoorbaar

Stapelbaar met de BAT Open Electro GEHO

Goede bereikbaarheid van motor en pomp

Bewezen duurzame kwaliteit

Flexibel in opties en uitvoeringen

GEHO ZD600 ZD900 zuigerpomp bronbemalingspomp geluiddempende omkasting geluidskast geluidsarm compact plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen

Deze BAT GEHO pompset, aangedreven door een elektromotor, is een door en door beproefde pomp. En met de door BAT ontworpen geluiddempende omkasting is deze pompset onhoorbaar en daardoor voor de omgeving het snelst acceptabel geworden. Door het gebruik van uitsluitend kwaliteitsonderdelen staan de BAT pompsets garant voor jarenlang ‘pompplezier’.

POMP Pomp: GEHO ZD600     BAT GEHO Electro kast zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen 
    GEHO ZD900  
  Capaciteit: ZD 600 = 65 m3/h  
    ZD 900 = 95 m3/h  
  Vacuüm: 9,6 Mwk (max)     BAT GEHO Electro kast zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen
  Fabricaat: Nederlands  
       
AANDRIJVING Electromotor: WEG (andere motoren op aanvraag)
  Vermogen: 5,5 kW                 
  Fabricaat: Amerikaans
  Schakeling: Automatische ster-driehoek met automatisch fase-volgorde-relais 
  Isolatieklasse: IP 55    
                                BAT zuigerpomp geluidsniveau bronbemalingspomp zuigerpompen bronneringspomp bronbemalingspompen bronneringspompen plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen droogzuigpomp
OMKASTING Geluid op 7 mtr: Hatz 43 dB(A)
  Geluid op 10 mtr: Hatz 40 dB(A)
  Gewicht: circa 1280 kg  
  Afmetingen: ca. 2050 x 940 x 1150 mm.
  Aansluiting: 4” of 6” V-deel
  Materiaal: Sendz.verzinkt staalplaat, RVS kuipsloten  
   

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp compact plunjer pomp plunjerpompen plunjer pompen plunjerpomp droogzuigpomp

OPTIES         • Andere schakeling, besturingskast, steker, aansluitingen e.d.
  • Aansluiting Bauer koppeling, flenzen of andere wensen
  • Extra stootbalken ter bescherming
  • Pensloten in plaats van kuipsloten
  • Omkasting gepoedercoat in RAL kleur naar keuze
• Digitale watermeter binnen het frame met automatische ontluchting

BAT GEHO Superstil Hatz uitvoering zuigerpomp bronneringspomp bronbemalingspomp waterpomp grondwaterpomp compact extra olietankje plunjer pomp plunjerpomp plunjerpompen plunjer pompen

  • Telemetrie met GPS plaatsbepaling, beveilinging etc.
• Op afstand aan- en uitzetten van de pompset
• Peilbuismeting aansluitbaar (alarm-functie voor hoog water)
  • Set automatisch laten starten of stoppen door peilbuismeting
• Flexibel in maatwerk: slede, trekoog of andere wensen
• Wij denken graag met u mee . . .

                                              Na inloggen kunt u het productblad als pdf downloaden:  Hier nu direct inloggen: GEHO login

Voor bronneringspompen, bronbemalingspompen, geluidsarm, geluidgedempt, geluidsgedempt etc..